Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și-a luat vacanță în plin scandal politico-juridic

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților, pe întreaga perioadă a lunii ianuarie.

„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în Decizia care a apărut, sâmbătă, în Monitorul Oficial.

În luna ianuarie, Guvernul este așteptat să adopte proiectul legii bugetului de stat pe anul 2019 și să-l trimită Parlamentului spre dezbatare și adoptare.

De asemenea, social-democrații discută informal despre o posibilă sesiune extraordinară a Parlamentului pentru legea bugetului dar și acuzarea lui Klaus Iohannis de înaltă trădare.

PSD mai este așteptat să ia o decizie, tot în ianuarie, după ce șeful statului a anunțat-o pe premierul Viorica Dăncilă că va respinge miniștrii propuși la Dezvoltare și Transporturi.

Un alt subiect fierbinte este șefia Parchetului. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că va sesiza Curtea Constituţională dacă preşedintele Klaus Iohannis va respinge cererea sa de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr sau nu îi va numi pe cei cinci procurori propuşi în funcţii de conducere.

De asemenea, surse judiciare susțin că Liviu Dragnea va fi chemat pe data de 3 ianuarie, la audieri în dosarul Tel Drum, alături de alți inculpați din acest dosar, informează Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.