Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și Ponta, DECIZII de ULTIMĂ oră înainte de alegeri

ponta dragnea

Fostul premier Victor Ponta a venit luni la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a întâlnit cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Potrivit lui Liviu Dragnea, Victor Ponta se va ocupa de finanțe publice și de toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare. De asemenea, a dat asigurări că Victor Ponta va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare.

„Am discutat despre ce s-a mai întâmplat astăzi, despre ce se va mai întâmpla zilele următoare cu Guvernul Tehnocrat și sigur că am vorbit și despre partid, despre campanie, despre liste. (...). I-am cerut lui Victor să se ocupe de partea de finanțe publice și cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare. Este cel mai îndreptățit să o facă. A acceptat. Cred că o să discutăm liniile principale sau tot programul de guvernare la Comitetul Executiv de săptămâna viitoare”, a spus Liviu Dragnea la sediul PSD.

Prietenul lui Traian Băsescu, petrecere INSOLITĂ în garajul Primăriei - FOTO/VIDEO

„I-am cerut exact ce-mi cer şi mie - să muncim împreună şi cu ceilalţi colegi pentru România, aşa cum a făcut mereu. Şi munceşte în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o şi ieri, nu ştiu cât mai româneşte să spun, azi şi mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere şi al lui”, a declarat Dragnea.

La rândul său, Victor Ponta a a explicat de ce s-a reapropiat de partid.

„Mi s-a dat ce am de făcut în cadrul echipei. Îmi doresc şi cred că pe 11 decembrie o să obţinem un scor cum fost cel din 2012. Tot noi suntem. Nu mai e Crin, dar e Călin, e Daniel Constantin. Le mulţumesc că au fost solidari cu mine, mai ales că ştiu ce însemnă să fii acuzat pe nedrept. Liviu ştie cel mai bine. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om şi pentru familia mea. După ce sunt tratat ca Osama bin Laden, Pablo Escobar. În fiecare zi încă un dosar, suntem urmăriţi, mergem la poliţii şi în alte zone. Contează că oamenii ne sunt alături la greu, la bine ne-au fost alături. La greu am rămas doar noi”, a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.