Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea ia pozitie in scandalul Antenelor: Numai in dictaturi se poate intampla asa ceva

antena3.ro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a luat pozitie in cazul evacuarii Antenelor din sediul trustului Intact in urma unei decizii a instantei, completata de una a celor de la ANAF. Dragnea susitine ca actiunea ANAF este abuziva, demna de un regim totalitar.

"Vreau sa imi exprim indignarea fata de modul abuziv in care functionarii ANAF au procedat ieri cand au descins in sediul a 5 televiziuni.

Este clar un atentat la libertatea de exprimare a presei. Nu e nicio explicatie pentru care inspectorii ANAF ii legitimau pe cei care erau acolo, inclusiv pe un senator al Romaniei.

Nu exista niciun fel de explciatie pentru care ANAF sa procedeze in acest fel. (...) Statul roman inchide 5 televiziuni.

Am avut o discutie cu presedintele Senatului si sustinem ca mane prim-ministrul sa vina in Senat sa dea explicatii. As fi vrut ca si Camera Deputatilor sa genereze o astfel de actiune.  Sper sa gaseasca o solutie ca aceste televiziuni sa nu fie inchise.

Nu punem sub semnul intrebarii recuperarea prejudiciului. (...) Este un termen care se stia ca nu poate fi respectat. Este o actiune de intimidare ca si alte televiziuni sa inteleaga un semnal. Numai in dictaturi se poate intampla asa ceva", a spus Liviu Dragnea.

Acesta a mai precizat ca ar urma sa aiba o discutie cu presedintele Comisiei de Buget de la Camera Deputatilor, Viorel Stefan (PSD) care ar putea sa ceara explicatii ANAF cu privire la actiunea demarata fata de Antene.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.