Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îi cere lui Iohannis REEXAMINARE pe Legea publicității la medicamente/ UPDATE

dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea i-a cerut prin intermediul unei scrisori deschise retrimiterea la Parlament a două legi recent votate: Legea de modificare a Legii vânătorii care i-a supărat pe ciobani și Legea care interzice publicitatea la medicamente:

Preşedintele PSD, Dl. Liviu Dragnea, a transmis astăzi preşedintelui Românei, Dl. Klaus Iohannis, rugămintea de a trimite spre reexaminare Parlamentului un proiect de lege :

Vă transmitem textul acestei solicitări :

Stimate Domnule Preşedinte Klaus Iohannis,

 

Vă adresez rugămintea de a solicita Parlamentului reexaminarea referitoare la propunerea legislativă privind interzicerea publicităţii pentru farmacii şi medicamente în audiovizual. Am făcut  acest demers deoarece  senatorii PSD mi-au transmis că votul  a fost viciat de o eroare de organizare şi pregătire a şedinţei, în condiţiile în care s-a procedat la renumerotarea punctelor de pe ordinea de zi şi, astfel, în momentul votului, s-a creat o confuzie între proiectele de lege.  Dar, regulamentar, votul nu mai putea fi repetat. Soluţia fiind, în acest moment, cea care este la dispoziţia preşedintelui, şi anume cererea de reexaminare.

Precizez faptul că Raportul comisiilor permanente pentru cultură – media şi sănătate, referitor la proiectul în cauză, de modificare şi completare a  art.17 din Legea nr.148/2000 privind publicitatea şi pentru modificarea Legii nr.504/2002 a audiovizualului,  a fost unul negativ. De asemenea, Guvernul a avizat negativ acest proiect de lege. Consider că această lege este restrictivă şi anticoncurenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.