Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, în scandalul momentului: 'Ar fi cea mai gravă problemă de la Revoluţie încoace'

rpdefense.over-blog.com
black cube

Liviu Dragnea revine cu precizîri în scandalul Black Cube, după ce vineri a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui audiat de procurorii DIICOT. Vineri, 21 octombrie, stiripesurse.ro a publicat o declaraţia dată de unul dintre cei vizaţi în dosar, care susţinea în faza anchetatorilor că operaţiunea de spionare a şefei DNA a fost autorizată de preşedinte şi de o aripă a SRI.

Vezi şi: BOMBĂ în Scandalul Black Cube: Ni s-a spus că funcționam ca celulă a SRI. Coldea trebuia evitat

"Dacă există acea declaraţie, dacă ar fost vorba despre oricine din România, în mod firesc era chemat la audieri. Dar faptul că nu e chemat nu e în regulă. Nimeni nu e deasupra legii în România. Eu sper că ceea ce se spune acolo nu e adevărat. Dacă închid dosarul fără să-l întrebe, nu e în regulă. Dacă ce se spune acolo e adevărat, atunci ar fi cea mai gravă problemă pe care a avut-o România de la Revoluţie încoace. Ar însemna că preşedintele României a folosit o procedură ocultă pentru a o schimba pe şefa DNA. Astea trebuie lămurite. Avem o problemă în care este invocat şeful statului. După ce a spus şi doamna Prună că a minţit pe la instituţiile europene, asta ne-ar mai lipsi", a declarat preşedintele PSD, la emisiunea Q&A de la Antena 3.

Dragnea consideră că procurorii trebuie să ancheteze în continuare toate pistele. "Nici nu mă gândeam că cineva poate să spună că această acţiune a avut girul preşedintelui. E o declaraţie. Pe astfel de declaraţii au fost condamnaţi oameni în România. Faptul că cineva declară ceva, nu este suficient, dar este o pistă pe care trebuie să mergi. Procurorii trebuie să întrebe", a precizat liderul PSD.

Dragnea nu se grăbeşte însă să-l acuze pe Iohanis de nimic, pentru că acuzatorii "trebuie să aducă probe".  "Nu-l iubesc pe Klaus Iohannis, dar nu vorbim de persoane", a mai afirmat Dragnea, care a mai amintit că a susţinut că nici Kovesi nu trebuie să demisioneze înainte să se lămurească problema plagiatului.

Vezi şi: EXPLOZIE din dosarul Black Cube: DEZVĂLUIRI făcute de avocatul lui Daniel Dragomir

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.