Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: L-am rugat pe Toader să se gândească dacă poate sesiza CCR pe formarea completelor

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că l-a rugat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să se gândească dacă nu cumva poate sesiza, prin Guvern, Curtea Constituțională privind formarea completelor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, scrie Mediafax.

Întrebat referitor la o posibilă sesizare a Curții Constituțională referitor la formarea completelor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Liviu Dragnea a răspuns: "Am transmis domnului Toader și l-am rugat să nu se gândească dacă nu cumva dumnealui poate, prin Guvern, să facă acest demers".

Inspecția Judiciară a anunțat că a fost sesizată cu privire la posibile abateri disciplinare referitoare la aplicarea modificărilor aduse Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară cu privire la constituirea şi compunerea unor completuri de judecată de la instanța supremă. Verificările Inspecției Judiciare vin după informații potrivit cărora instanța supremă ar fi amânat până la finalul punerea în aplicare a dispozițiilor modificate din legea de organizare judiciară, care a intrat deja în vigoare, privind componența completelor de cinci judecători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.