Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, marturisiri despre pantofii rupti si ceasul din China

liviu dragnea psd

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca doreste sa fie un om obisnuit si unpresedinte obisnuit, de aceea nici nu a dorit sa isi faca lansarea cu fast.

Mai mult decat atat el sustine ca manifestatiile grandioase nu isi mai au rostul, iar PSD trebuie sa faca economii:

"Am vrut sa fie o lansare obisnuita. Eu am alta abordare. Eu vreau sa fiu un om obisnuit, un presedinte obisnuit. Nu cred ca mai este nevoie de asemenea manifestatii (n.r. ca cea de lansare a candidaturii lui Victor Ponta). Avem plapuma atat - atat ne intindem. Nu vreau sa mai avem actiuni costisitoare pe care sa vedem apoi cum le platim", a spus Dragnea.

El a explicat si episodul pantofului dezlipit de la lansarea sa din Teleorman: "Poate ca erau (n.r. de proasta calitate). I-am purtat mult, erau in regula cand am plecat de acasa. Poate m-a calcat cineva si s-au dezlipit. Am vazut pe scena si n-am mai avut ce sa fac", a spus Dragnea.

Dragnea s-a laudat si cu ceasul sau modest: "Am ceas din China, a costat 10 dolari. Nu il port tot timpul. Am mai multe".

Liderul PSD a spus ca nu doreste nici consilieri de imagine. Dragnea sustine ca nu le vede rostul si a subliniat ca vrea sa isi poarte singur vorbele:

"Indiferent cat de frumos ai ambala un om politic, acel ambalaj cade. Mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la iveala.Cred ca oamenii vor sa te vada pe tine, nu un produs", a spus Dragnea la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.