Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: „Victor Ponta a decis să se reactiveze”

liviu-dragnea_2

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut marți seară mai multe declarații cu privire la revenirea lui Victor Ponta pe prima scenă a politicii, dar și despre motivele pentru care a ales să rămână președintele social-democraților sau despre relația pe care acesta o are cu actualul Guvern.

Despre revenirea lui Victor Ponta, liderul social-democraților a susținut că tot creditul i se datorează fostului premier, el singur luând decizia să se reactiveze.

„Victor Ponta nu a fost undeva într-un sertar și trebuia apăsat pe un buton. Nu l-am pus eu, nu l-a pus altcineva. Victor Ponta a luat o decizie, să stea puțin pe margine. Tot el a luat decizia să se reactiveze. Este un om responsabil și un om matur. Ia deciziile singur,” a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Acesta a vorbit și despre principalul motiv care l-a făcut să rămână la conducerea partidului chiar și după aflarea sentinței finale în dosarul „Referendumul”, susținând că plecarea sa din fruntea formațiunii, în pragul alegerilor locale, ar fi dus PSD-ul în disoluție.

„Primul impuls personal a fost să plec. După trei ani și jumătate după ce instituțiile respective mi-au făcut viața un calvar și pentru o sentință nedreaptă, prima mea intenție când am văzut la televizor sentința a fost să plec. Decizia mea de a nu pleca în acea zi a fost motivată de dorința de a nu intra PSD-ul în disoluție. Un PSD în disoluție putea să o ia în orice direcție. Dacă eu aș fi plecat, începea o luptă pentru putere, așa cum se întâmplă în orice partid. Exact în campanie electorală este ceea ce îi trebuia PSD ca să piardă aceste alegeri,” a declarat președintele social-democraților.

Referindu-se la relația sa cu actualul Guvern, Liviu Dragnea a declarat că aceasta este „o relație foarte proastă”, deși cu prim-ministrul Dacian Cioloș a susținut că are o relație civilizată, cunoscându-se de mai mulți ani. Liviu Dragnea a declarat de asemenea că mai mulți miniștri se află în discuții cu PNL pentru a candida la alegerile parlamentare din partea acestei formațiuni.

„Sunt destui miniștri care sunt în discuții permanente cu cei de la Partidul Național Liberal să își găsească loc pe listele partidului la toamnă,” a declarat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.