Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Preşedintele executiv să facă ce-am făcut eu pentru Ponta

zgonea dragnea

Preşedintele ales al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, înaintea începerii Congresului partidului, că se aşteaptă de la viitorul preşedinte executiv să facă pentru PSD ce a făcut şi el pentru Victor Ponta, o "variantă" fiind şi să preia şefia partidului în cazul unei eventuale retrageri.

"De la preşedintele executiv am multe aşteptări, dar, ca să spun foarte simplu şi foarte uşor de înţeles, am aşteptările de la el pe care le-a avut Victor Ponta de la mine. Ce am făcut eu pentru Victor Ponta, aş vrea să facă preşedintele executiv pentru mine şi pentru partid", a spus Dragnea.

Întrebat dacă asta înseamnă şi să candideze la şefia PSD în cazul unei retrageri, aşa cum a făcut Dragnea după plecarea lui Ponta, preşedintele ales al PSD a spus că este şi asta "o variantă". "E o variantă, dar până atunci trebuie să muncească, să fie loial, să fie corect şi să ajute fiecare membru de partid şi partidul în ansamblu", a declarat Liviu Dragnea, adăugând că preşedintele executiv trebuie să aibă aceleaşi trei obiective pe care le are şi el: "ţara, bunăstarea fiecărui român şi modernizarea partidului".

Preşedintele ales al PSD a afirmat că are emoţii pentru această zi, pentru că înseamnă şi un nou capitol în viaţa partidului şi îşi doreşte ca acest Congres să fie "un moment al unui nou început". "Este nevoie de schimbare, pentru că prea mult timp n-am răspuns la nişte vibraţii din rândul populaţiei", a adăugat Dragnea.

Acesta a precizat că va face mai multe declaraţii pe acest subiect în discursul său din cadrul Congresului. "Am multe mesaje, care s-ar putea să-i doară pe unii, s-ar putea să-i bucure pe foarte mulţi. De aceea am şi emoţii şi foarte multe speranţe pentru ziua de astăzi", a continuat Dragnea.

Liderul PSD a avut şi un mesaj pentru candidaţii la funcţia de vicepreşedinte, spunând că nu îşi mai doreşte "să vadă bileţele prin sală", făcând referire la momentele din timpul altor Congrese când funcţiile din Biroul Permanent Naţional al partidului este alese în funcţie de indicaţii venite de la şeful formaţiunii.

"Trebuie să fie foarte modeşti şi foarte hotărâţi de muncă", a precizat Dragnea.

Pentru funcţia de preşedinte executiv şi-au depus candidatura Valeriu Zgonea şi Constantin Niţă, primul fiind susţinut de Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.