Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea răspunde cu aceeaşi monedă: Plângere penală împotriva liberalilor

pn psd pnl

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că grupul parlamentar al PSD ar putea să facă plângere penală în ceea ce priveşte semnăturile strânse de liberali pentru convocarea în vară a sesiunii extraordinare, transmite Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Una dintre cele frecvente buruieni din România are proprietăţi uimitoare: Previne cancerul şi diabetul

Întrebat în legătură cu anunţul liberalilor privind depunerea unei plângeri penale referitoare la refuzul de convocare a sesiunii extraordinare, Dragnea a răspuns: "în care să se refere la semnăturile false?". 

"Eu cred că ar trebui acolo făcută o plângere penală. Chiar cred că grupul parlamentar al PSD ar putea să facă această plângere penală. Dacă tot se merge pe asta să facă şi ei", a adăugat Dragnea. 

El a arătat că trebuie să se ducă până la capăt demersurile de verificare a semnăturilor şi numai procurorii trebuie să facă asta. "Eu nu am fost atunci. Dar să facă (liberalii - n.r.) plângere penală, că nu e o problemă", a spus Dragnea. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că plângerea penală împotriva preşedintelui Camerei, Liviu Dragnea, pentru neconvocarea acestui for în sesiune extraordinară va fi depusă de deputaţii liberali. "Am discutat acest subiect. Am luat decizia ca plângerea să fie depusă de deputaţi, lăsând la latitudinea fiecărui deputat dacă semnează sau nu semnează această sesizare contra lui Liviu Dragnea", a spus Orban, la Parlament, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

CITEȘTE ȘI: Nutriţioniştii dezvăluie meniul ideal: Ce ar trebuie să mâncăm pentru a ne menţine tineri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.