Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, replică EXPLOZIVĂ pentru Klaus Iohannis: acuzații GRAVE la adresa președintelui

dragnea iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut lui Dragnea să se retragă, în urma condamnării la doi ani cu suspendare primită în dosarul Referendumul. Dragnea susține că Iohannis a încălcat Constituția implicându-se în viața internă a unui partid și susține că s-ar putea rupe orice cale de comunicare cu Cotroceniul.

”M-a sunat, nu e prima oară când mă sună. M-a sunat, vineri, seara pe la ora 7. Recunosc că eram la volan și i-am cerut să aștepte câteva minute.

Atâta mi-a spus că îi pare rău în plan personal, dar în plan politic crede că ar trebui să mă retrag.

Eu cred că poate, fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională. Un partid are interese profund legitime și au și niște drepturi, inclusiv acela de a-și alege liderul politic. Nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid. Cei de la PNL au dreptul să atace, dar nu președintele”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a spus că nu se aștepta ca președintele să aibă o astfel de pozionare publică. ”Nu mă așteptam la președintele Iohannis, nu mi se pare normal. Eu nu pornesc nicio suspendare, nici pe cea din 2012 nu am eu am pornit-o.

Întrebat dacă între PSD și Cotroceni vor mai exista căi de comunicare după acest gest al președintelui, Dragnea a spus că se ia în calcul și această variantă.

”Sincer să fiu nu știu. Nu știu dacă mai are rost să discutăm. Nu mai avem foarte multe lucruri să ne comunicăm”, a completat Dragnea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.