Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Șansele să dăm Guvernul jos sunt 50-50%

liviu-dragnea_2

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară că deși din punct de vedere electoral partidul său nu are niciun interes din a introduce o moțiune de cenzură, în acest moment șansele ca Guvernul Cioloș să cadă sunt de 50-50%.

„Am fost întrebat dacă dăm Guvernul jos, dacă introducem moțiune de cenzură sau nu. Am spus-o și vă spun și dumneavoastră: șansele sunt 50%-50%. Se apropie cu pași repezi de asta. Noi încercăm să ținem stabilitate. Vorbind strict electoral, nu am avea niciun interes. Dorința mea este să nu pice acest Guvern, să îl ținem la guvernare, într-un singur caz s-ar întâmpla asta. Am vorbit și cu domnul Tăriceanu lucrul acesta, dacă acțiunea guvernamentală va deveni foarte periculoasă, adică dacă va produce efecte foarte rele,” a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Acesta susține că dacă Guvernul Cioloș își va da demisia, social-democrații îi vor transmite președintelui Iohannis o propunere de prim-ministru.

„Dacă Guvernul demisionează o să ne întâlnim rapid și o să luăm o decizie. O să îi transmitem președintelui Iohannis o propunere de prim-ministru de care va trebui să țină cont. Va fi o propunere pentru o perioadă strict limitată până la alegerile parlamentare. Poate Guvernul Cioloș rămâne și nu demisionează,” a completat Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.