Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, solicitare de urgență: NU trebuie să discutăm despre PENSII în cadrul Legii salarizării

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că le-a cerut parlamentarilor Coaliției majoritare să înceteze orice discuții despre pensii în cadrul dezbaterilor privind Legea unică a salarizării. O discuție despre pensii în general e necesară și ea va fi una mult mai amplă după adoptarea Legii salarizării, mai spune șeful PSD.

'Scandalul SIPA' se mută la DIICOT: Dosar penal deschis de procurori

UPDATE: Efectul a fost imediat. Ministrul Lia Olguța Vasilescu a cerut în cadrul discuțiilor retragerea Articolului 40 și Comisia a adoptat propunerea.

”Am cerut să se retragă din textul Legii  salarizării Articolul 40  referitor la pensiile de serviciu. Nu e nici locul, nici momentul să abordăm problemele legate de pensii. În acest domeniu e nevoie de o analiză mai amplă, care să asigure echitatea în sistemul de pensii în ansamblul său.

Este clar că sistemul de pensii necesită o discuție separată.  Din acest motiv, până  vom aborda legea pensiilor, evident cu consultarea asociațiilor de pensionari, cred că e mai înțelept să eliminăm prevederile legate de pensii din Legea salarizării unitare." a declarat președintele PSD într-o reacție pentru STIRIPESURSE.RO

În aceste zile sunt discuții intense pe marginea Legii salarizării unitare în Senatul României și nu de puține ori discuțiile au devenit tensionate și s-au făcut referiri la pensii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.