Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia PSD față de Guvernul Dacian Cioloș

psd-dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, in sedinta Parlamentului dedicata votului de investitura pentru noul Guvern, ca social-democratii vor sustine cabinetul Dacian Ciolos doar daca acesta va mentine masurile luate de guvernarea PSD.

Dragnea a adaugat ca daca PSD va avea 'cea mai mica indoiala' ca Ciolos derapeaza de la mandatul din Parlament, atunci social-democratii il vor da jos.

"E o situatie neobisnuita, un guvern care nu e sustinut din nicio majoritatea guvernamentala si suntem chemati sa validam sau nu acest mandat. Care sunt asteptarile noastre de la acest Guvern? De felul in care Guvernul va raspunde va depinde si pozitia PSD pentru viitorul cabinet. Timp de 4 ani PSD cu UNPR si ALDE au asigurat o guvernare stabila si performanta (...) Va cerem sa mentineti reducerea TVA la 20% si reducerea impozitului pe dividende la 5%. Depinde numai de dumneavoastra daca in Parlament vom fi parteneri sau adversari. Votul nostru nu e cec in alb, vom sustine Guvernul cat continua masurile economice adoptate de guvernarea noastra, cata vreme sta deoparte de manevre politice privind aparatul administrativ, cata vreme va pregati alegeri corecte. Daca vom avea cea mai mica indoiala ca aceste conditii nu sunt respectate, vom folosi toate mecanismele parlamentare pentru a concedia Guvernul la nevoie daca isi va depasi mandatul dat de Parlament", a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.