Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea vorbeşte despre întâlnirea cu Kovesi: 'M-am ridicat și am plecat pentru că nu suport chestiile astea și nu cred că e un interlocutor bun'

dragnea kovesi

Liviu Dragnea a declarat, referitor la fotografia în care apare alături de Laura Codruţa Kovesi, că a fost făcută la un eveniment public și că fosta șefă a DNA vorbea despre o problemă pe care o avea la mână, liderul PSD preferând să plece de la masă. La eveniment era și Ponta,cel care a și publicat poza.

"E a lui Maior (n.r.: proveniența fotografiei). Ponta e poștașul domnule (...) Nu știu cine era, Rus, Dâncu. Sigur nu era Botoș. Ori Sebi Ghiță, ori Ponta (stătea în capul mesei – n.r.). Dar nu are importanță pentru că aceasta e o bucățică din spațiul uriaș de acolo. Toată lumea venea, spunea directorul SRI un speech și premierul care spunea cât de mult ajută SRI Guvernului. După care era socializare. Se stătea o oră, două trei. Mai dispăreau unii prin niște camere Coldea cu Kovesi. Maior cu Coldea. Se vorbea de fotbal, politică, chestiuni interne, internaționale, dar fiecare vorbea cam ce îl interesa pe el", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"Eu nu am vorbit cu Kovesi niciodată despre politică, dar nu știu dacă au vorbi alții. Se vorbea despre Guvern. (...) Povestea la masă (n.r.: Kovesi) că nu știu ce avea la mână. Eu nu suport fizic astfel, la mine le suport, la alții nu, și m-am ridicat și am plecat pentru că nu suport chestiile astea și nu cred că e un interlocutor bun",a mai spus Dragnea.

Fostul lider al PSD Victor Ponta a postat, joi, pe Facebook, o fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, Laura Codruța Kovesi și Gabriel Oprea, susținând că liderul social-democrat este asemeni unui ”pilot nebun și disperat gata să distrugă tot”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.