Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea vrea să dărâme centrul: Prea multă putere în câteva clădiri

dragnea-mediafax.ro

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca vrea o 'decizie strategica' cu partidele si cu Palatul Cotroceni privind descentralizarea si regionalizarea si intocmirea unui 'calendar realist' pentru aceste proiecte deoarece e prea multa putere la Bucuresti.

Întrebat cum va lupta cu mentalitarea potrivit căreia in Romania cine are banul are puterea si ministrii au banul, Dragnea a raspuns: "Voi lupta cu mainile goale si va spun care este cea mai importanta arma – descentralizarea. Nu voi renunta la acest proiect toata viata mea, este mult prea multa putere stransa in Bucuresti in cateva cladiri, mult prea multa decizie, mult prea multi bani, trebuie sa mearga mult mai aproape de oamenii din tara si banii si puterea si decizia"

"Este un sistem care nu a fost schimbat de la revolutie incoace, e foarte aproape de sistemul comunist, s-au schimbat doar niste palarii, incepe sa geama aceasta structura", a adaugat Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat ca Iohannis a fost de acord cand era in USL cu aceste principii si a apreciat ca un om nu-si schimba opiniile odata cu functie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.