Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Grigore: 'Doar o victorie cu Danemarca ne mai menține în cursa pentru Cupa Mondială'

libertatea.ro
echipa nationala 2016

Căpitanul echipei naționale de fotbal, Dragoș Grigore, a declarat, într-un interviu postat vineri pe site-ul oficial al FRF, că doar o victorie în meciul cu Danemarca de duminică mai poate menține România în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018.

"Sunt trei puncte foarte importante și ne dorim din tot sufletul să câștigăm. Sper ca la sfârșitul celor 90 de minute să fim bucuroși. Din păcate am pierdut multe puncte acasă și nu ne mai permitem niciun pas greșit. Suntem conștienți că doar victoria ne mai menține în cursa pentru Cupa Mondială din Rusia", a spus Grigore, conform Agerpres.

Citește și: Un nou caz Ekeng în România: Un fotbalist de doar 19 ani a murit pe teren - FOTO

Mijlocașul speră ca suporterii care vor fi prezenți pe Cluj Arena să susțină prima reprezentativă din primul până în ultimul minut al întâlnirii cu Danemarca. "Am văzut că biletele la meci s-au epuizat în scurt timp după ce au fost puse în vânzare. Suntem bucuroși să avem în spate un stadion plin. Sper să ne încurajeze din primul până în ultimul minut, iar la sfârșit să ne bucurăm împreună", a precizat el.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește, la 26 martie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecționata Danemarcei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.