Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru, după emisiunea în care a criticat Digi24: Șefii instituției au zis că nu vom rămâne

dragos patraru

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, difuzată de Digi 24, a lansat, luni seara, o serie de atacuri violente la adresa colegilor săi din televiziune, dar și asupra șefilor trustului RCS&RDS. Pătraru a criticat dur postul Digi 24 pentru nu a abordat subiectul RCS - Intact.

"Nu fugi, mă, de subiect, ci îl ataci, îl pui pe masă, îl întorci pe toate părțile. Pentru că asta ar trebui să faci tu, ca instituție de presă, că nu ești în slujba lui Bendei sau a RCS&RDS. Și nu primești salariu ca să taci, primești un salariu pentru că muncești”, a spus aseară Pătraru.

"Apar unii cu niște acuzații grave și tu te faci că plouă, deși între minciunile și manipulările pe care le lansează acei oameni - oho, sunt destule - se află și chestiuni grave, de interes public, care trebuie dezbătute serios în societate. Dar, nu, tu te uiți în altă parte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Urât e să fii slugă, mă", a spus Dragoș Pătraru.

Citește și: Dragoș Pătraru, ATAC VIOLENT la adresa Digi 24 și a patronilor RCS&RDS în emisiunea sa / VIDEO

Dragoș Pătraru a vorbit despre posibila sa plecare de la Digi24.

"Singura mea problemă cu instituția, cu conducerea, cu unii oameni de acolo este că raportarea lor la public este greșită, iar asta se vede în audiență. Publicul simte.

Am discutat despre un subiect fierbinte, real. De ce abordăm subiectul Dragnea seară de seară. Sau Iohannis? Sau PSD? Sau PNL? Pentru că sunt subiecte de interes. Ăsta e un subiect de mare interes public.

Unii vor să plec de la Digi. Nu vreau să plec de aici. Cred însă că această companie trebuie să facă presă doar pentru public și în interesul publicului. Dar da, există oameni care nu de-au dorit acolo niciodată, atâta timp cât din iulie anul trecut am avut avut o singură întâlnire cu șeful instituției, care ne-a zis că nu vom rămâne mult, pentru că Digi 24 nu e pentru noi, e un post aparte.

Nu vrem să plecăm, avem contract pentru încă două sezoane, vrem să facem lucruri frumoase acolo. Dar știi cum e, trebuie să vrea și calul…", a declarat Dragoș Pătraru pentru Paginademedia.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.