Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru, ironii după declarațiile Sorinei Pintea: Vă anunț oficial că am belit-o! Ne vor alerga medicii cu bisturiele

dragos-patraru-dsc2657-starea-natiei

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că medicii vor fi plătiți în funcție de performanță, pentru că nu este normal ca unul care face 5 operații să primească aceeași sumă de bani cu cel care face 30 de operații. Dragoș Pătraru o ironizează pe Sorina Pintea și susține că o astfel de măsură îi va forța pe medici să facă cât mai multe operații și vor apela la bisturiu chiar și când nu este cazul.

Citește și: Adriana Săftoiu, episod HALUCINANT în traficul din București: SPP și Poliția au creat HAOS

”Aș vrea să vă anunț oficial că am belit-o! Adică, am belit-o și mai rău! Ce ne dădeau medicii pastile cu pumnul total aiurea, tratând doar simptome, nicidecum cauze, pentru că, vorba aia, ideea e să te întorci mereu la spital, să mai iei o rețetă. Ce ne operau doar ca să ne deschidă, să ia niște șpăgi și să mai uite și chestii prin noi, luați de aici decizie, pă valoare, de la doamna Pintea: Angajații din spitale vor fi plătiți în funcție de performanță. Pintea: ”Nu e normal ca un medic care face 5 operații să primească același salariu ca unul care face 30 de operații!”

Ăăă, doamnă, și nu v-a trecut prin cap că efectul va fi că mulți vor face 30 de operații? Că va fi concurs de operații? Ne vor alerga medicii cu bisturiul prin secții, doamnă! Îi vom găsi în parcarea spitalului, bătându-se pe noi. Vom ajunge la faze de genul: te trezești la reanimare și întrebi ce s-a întâmplat, iar o asistență îți răspunde: 
-Totul a decurs excelent, medicii vor veni să vă spună mai multe detalii. 
- Ce a decurs excelent, doamnă? Ce medici? De ce sunt la reanimare?
- Păi, știți, erați pe hol, foarte agitat, așa că v-am anesteziat imediat, ca să nu vă speriați mai tare, iar domnul doctor, după ce v-a controlat, a decis că agitația e de la inimă. V-a operat de urgență. Apoi, a găsit la inimă ceva în neregulă și a venit și domnul neurolog, care a confirmat că e posibil să fie ceva la creier. V-au deschis, dar, din fericire, n-au găsit nimic grav. Însă erau indicii acolo că aveți ceva la ficat, erați și cam galben la față. Așa că a venit domnul profesor, știți că aici avem cel mai bun specialist din țară pe probleme de ficat, și v-a operat. Acum sunteți bine, mai ales că ortopedul a decis să vă operăm la ambii genunchi, erau ceva probleme acolo, la articulații, veți fi ca nou, în 3 luni puteți alerga la fotbal cu băieții!
- Doamnă, dar eu eram agitat pentru că năștea nevastă-mea!
- Da, am aflat și noi ulterior, domnule, stați liniștit, aveți un băiețel sănătos, ieri a făcut trei luni!”, scrie Dragoș Pătraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.