Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoş Grigore a semnat un contract pe un an cu FC Rapid

Dragoş Grigore

Internaţionalul Dragoş Grigore (34 de ani), ultima oară la Ludogoreţ Razgrad, va evolua în următorul sezon la echipa de fotbal FC Rapid, el semnând un contract valabil un an cu gruparea giuleşteană.

"Rapid continuă seria achiziţiilor cu un nume important, fundaşul naţionalei României, Dragoş Grigore, semnând un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. În vârstă de 34 de ani, Dragoş are 38 de meciuri în naţionala României, iar în ultimele trei sezoane a luat campionatul în Bulgaria, cu Ludogoreţ Razgrad", informează FC Rapid pe site-ul său oficial.

Fundaşul a declarat că îşi doreşte să-i facă fericiţi pe suporterii rapidişti.

"Sunt fericit că am reuşit să semnez cu Rapid, este un club mare, cu tradiţie şi cu nişte fani superbi. Îmi doresc să avem rezultate bune şi să îi facem fericiţi pe toţi cei care iubesc acest club", a spus Grigore pentru site-ul noului său club.

Născut la Vaslui, Grigore a evoluat în carieră la FCM Huşi, CFR Timişoara, Dinamo Bucureşti, Toulouse, Al Sailiya SC şi Ludogoreţ Razgrad. El are în palmares trei titluri de campion al Bulgariei, cu Ludogoreţ, o Cupă şi o Supercupă a României, ambele cu FC Dinamo.

Dragoş Grigore, care se va alătura vineri lotului antrenat de Mihai Iosif în cantonamentul din Poiana Braşov, este cel de-al cincilea jucător transferat de FC Rapid după mijlocaşul Alexandru Cristian Albu, fundaşul Claudiu Belu-Iordache, mijlocaşul Ljuban Crepulja şi mijlocaşul Nicolae Carnat.

Gruparea giuleşteană s-a despărţit de cinci jucători de la promovarea în Liga I, Ionuţ Voicu, fundaş care s-a retras din activitate, Marian Drăghiceanu, Daniel Benzar, Amir Jorza şi Ivica Zunic.

FC Rapid va debuta în noul sezon al Ligii I la 18 iulie, într-o partidă programată pe teren propriu cu formaţia Chindia Târgovişte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.