Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Nedelcu este pregătit să revină în meciurile din campionat: Mă simt bine şi fizic, dar şi psihic

Telekom Sport
Dragoş Nedelcu

Dragoș Nedelcu este pregătit să revină în meciurile din campionat. Mijlocașul echipei FCSB s-a accidentat în partida tur cu Alashkert din preliminariile Europa League. Atunci, pe banca tehnică a vicecampioanei era Bogdan Andone. Acum, despre antrenorul Vintilă, Nedelcu spune că are o relație bună, scrie Mediafax.

"A fost o perioadă grea. M-am accidentat într-o perioadă bună în care mă simţeam în formă. Mă simt bine şi sunt fericit. Chiar îmi era dor. Mă simt bine şi fizic, dar şi psihic. Mă bucur pentru colegii mei, deoarece au avut o perioadă foarte bună şi îmi doresc să o ţinem la fel. Cu domnul Vintilă mă înţeleg foarte bine. Îl cunosc de mult timp. L-am avut antrenor şi când eram la Viitorul. A venit cu filosofia lui de joc şi sper să ne înţelegem cât mai bine" a spus fotbalistul de 22 de ani.

Citește și: CS Mioveni a învins, scor 4-0, echipa Pandurii Târgu Jiu

Ultimul meci în campionat pentru Nedelcu înaintea accidentării a fost chiar în tur cu Sepsi, formație care a înregistrat până acum în campionat 10 remize, două egaluri și două victorii.

"Au foarte multe egaluri. Va fi o partidă grea, jucăm contra unei echipe care se apără bine, dar trebuie să intrăm pe teren şi să luăm cele trei puncte. Consider că suntem cea mai bună echipă din campionat. Ar fi ceva extraordinar ca noi să câştigăm campionatul. Se poate, mai ales că se înjumătăţesc punctele şi nu vor rămâne foarte multe. Dacă vom continua perioada acesta bună vor fi şi mai puţine la finalul campionatului regulat", a mai spus Nedelcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.