Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoş Pătraru detonează bomba: Ce conspirație vede în atentatele de la Bruxelles

dragos patraru

Jurnalistul Dragoş Pătraru face afirmaţii uluitoare despre atentatele de acum câteva zile de la Bruxelles. Într-un text pe facebook, prezentatorul TVR lansează teoria conspiraţiei. Acesta s-a declarat sceptic cu privire la autenticitatea atentatelor. Pătraru crede că atentatul a fost ”permis” de serviciile secrete, pentru un scop ascuns!

„Nu-s eu pe teoria conspiraţiei, dar nu prea înţeleg asta. Aşadar, aflăm că trei atentatori de la Bruxelles le erau „cunoscuţi” serviciilor din Belgia şi din Franţa, fiind urmăriţi şi pentru implicarea în atentatele de la Paris. Cunoscuţi în sensul că erau prietenii lor şi aveau încredere în ei sau cum? Mai beau câte o cafea din când în când? Le mai vindeau ofiţerilor genţi, curele?

Vezi şi: BOMBA Traian Băsescu a încurcat-o: 'Îl dau în judecată'

Deci, ca să înţeleg mai bine: la câte resurse se alocă luptei împotriva terorismului, la câte drepturi cetăţeneşti sunt încălcate în numele acestei lupte, la câtă presă a trecut de partea instituţiilor statului şi se manifestă împotriva cetăţenilor, mai există posibilitatea ca trei terorişti monitorizaţi de autorităţi să se afle în acelaşi timp pe unul dintre cele mai circulate aeroporturi din Europa, într-un oraş aflat în alertă maximă? Serios? Nici în cele mai proaste filme nu se întâmplă aşa ceva!”, a scris Dragoş Pătraru pe Facebook.

Vezi şi: Nora lui Măgureanu face noi dezvăluiri: Ce a anunțat în această seară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.