Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Săvulescu, fost patron la Dinamo, a fost arestat în Italia: Afaceristul fugise din țară, înainte de condamnare

Savulescu iubita 2

Dragoș Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat de Curtea de Apel București în dosarul retrocedărilor ilegale împreună cu Radu Mazăre, a fost arestat, luni, în Italia, la Napoli.

Afaceristul plecase din țară, înainte ca magistrații să-l condamne. După ce toate actele vor ajunge în Italia, Dragoș Săvulescu va fi adus în România pentru executarea pedepsei.

Citește și: SECRETIZAREA salariilor din MAI si MApN, impusă pe ASCUNS de PNL, a EȘUAT cu stil: lista beneficiarilor din IPJ Timiș .

Fostul acţionar al clubului Dinamo Dragoş Săvulescu, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, a fost dat în urmărire.

Coform site-ul Poliţiei Române, pe numele lui Săvulescu Emi Dragoş există mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017 din 07.02.2019, emis de către Curtea de Apel Bucuresti – Sectia II Penala.

În acelaşi dosar, au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre - 9 ani de închisoare, iar Cristian Borcea şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu la câte 5 ani de închisoare, numărul celor condamnaţi în dosarul retrocedării plajelor fiind de peste 30 de persoane.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ în ancheta privind moartea Cristinei Țopescu: Cei doi câini găsiți morți în casa jurnalistei, duși la Institutul de Sănătate Animală

Fostul acţionar dinamovist Dragoş Săvulescu, condamnat în dosarul retrocedării plajelor, spunea într-o postare pe blog, după ce a fost dat în urmărire, că este nevinovat, dar că nu se va preda autorităţilor române, pentru că nu recunoaşte sistemul de justiţie corupt din România. El precizează că se va adresaa şi CEDO. De asemenea, Săvulescu susţine că toţi banii săi sunt câtigaţi legal, prin muncă.

"Îmi susţin total nevinovăţia şi consider că sentinţa de condamnare dată, cel puţin în cazul meu, în Dosarul retrocedărilor este profund nelegală şi abuzivă! În acest sens am adus succint, desigur nu la un nivel profesional, nişte argumente în acest sens – cred eu – demne de luat în seamă! Acestea sunt doar câteva, sigur că există şi alte argumente în acest sens ce vor fi explicate şi completate profesional de către avocaţi! Acestea vor fi folosite însă odată cu demararea căilor extraordinare de atac, că şi în faţa altor instanţe internaţionale. În mod evident, mulţi alţi inculpaţi au, la rândul lor, serioase argumente de susţinere a afirmaţiilor mele!", scria Săvulescu după o lungă argumentaţie, care începe de la modul în care a fost constituit acest dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.