Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drama 'Acolo unde cântă racii', regizată de Olivia Newman, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

acolo unde canta racii

Drama „Acolo unde cântă racii/ Where the Crawdads Sing”, regizată de Olivia Newman, cu Daisy Edgar-Jones şi Garret Dillahunt în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 503.688 de lei.

A învătat să citească şi să scrie cu ajutorul prietenul ei, Tate Walker, de care s-a şi îndrăgostit, dar care a lăsat-o în urmă când a plecat la facultate. Acum, Kya trăieşte într-o mlaştină din Carlina de Nord şi e cunoscută de localnicii din Barkley Cove ca „fata din mlaştină”. Când un bărbat cu care a avut cândva o legătură este găsit mort, indiciile îi poartă pe investigatori catre Kya, care devine suspect principal, potrivit cinemagia.ro, scrie news.ro.

„Trenul asasinilor”, cu Brad Pitt, a coborât un loc, până pe doi, în al treilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de 18.607 de spectatori şi a adunat 403.610 de lei.

„Nu!/ Nope” de Jordan Peele, cu Keke Palmer, Barbie Ferreira, Daniel Kaluuya, Michael Wincott, Steven Yeun în rolurile principale, a debutat pe locul trei în top. Filmul horror SF a fost văzut de 11.730 de spectatori şi a avut încasări de 269.510 lei.

„Minionii 2” a coborât trei locuri, până pe patru, în al optulea weekend de la lansare. Animaţia a fost văzută de 8.522 de spectatori în weekend şi a încasat 171.573 de lei.

Pe locul cinci, a coborât „Thor: Iubire şi tunete” cu încasări de 167.143 de lei.

Clasamentul este completat de „Gaşca Animăluţelor DC”, „Bestia”, „Animăluţe furioase: Legenda lui Hank”, „Top Gun: Maverick” şi „Orfana: Îngerul morţii”, toate în coborâre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.