Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă la Arad: băiatul care s-a înecat în lacul Ghioroc era un fotbalist tânăr

Facebook.com
Dănuț Radu,

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, potrivit Agerpres. Tragedia a avut loc vineri seara.

Dănuț Radu a intrat în lac, încercând să înoate până la o hidrobicicletă pe care erau patru prieteni, la câțiva metri, dar a mers la fund și aceștia nu au putut să-l găsească. Scafandrii și echipajele SMURD n-au putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 19 ani.

Dănuț Radu este descris de foștii săi antrenori ca un fotbalist talentat, un tânăr educat, cu mult bun simț și sensibil la nevoile celor din jur, informează Aradon.ro. El ar fi împlinit 20 de ani în octombrie. A început fotbalul la UTA, sub comanda lui Leontin Pința. A trecut pe la Gloria, unde l-a îndrumat Flavius Moisă, iar după aceea a jucat pentru Viitorul Arad. Moisă l-a luat cu el la CS Dorobanți și la Frontiera Curtici. A trecut peste o accidentare gravă la genunchi și fostul său antrenor se aștepta să evolueze în sus în carieră.

Talentatul mijlocaș dreapta a trecut în 2019 la CS Ineu, unde a jucat mai mult în competițiile de juniori, dar a evoluat și la seniori. A renunțat să mai meargă la antrenamente cu câteva săptămâni înainte de întreruperea cauzată de pandemie pentru că la liceul „Elena Ghiba Birta” se făceau renovări și se țineau ore după-masă. Dănuț Radu a pus școala pe primul loc atunci și a lăsat-o mai moale cu fotbalul.

În această vară urma să facă pasul spre Liga a 3-a, fiind așteptat să înceapă pregătirile cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Oficialii clubului își puneau mari speranțe în el, încadrându-se la regula U19. Ar fi colaborat din nou cu antrenorul Flavius Moisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.