Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ fără margini pentru primul solist al trupei Phoenix: I s-a amputat un picior / VIDEO

Florin Moni Bordeianu

Unul dintre cei mai apreciaţi solişti din România, primul solist al celor de la Phoenix trece print-o dramă fără margini.

Florin Moni Bordeianu a suferit o grea intervenţie medicală. Artistului i-a fost amputat un picior. Moni Bordeianu se simte bine acum şi este în afara oricărui pericol, a anunţat fostul său coleg de trupă Josef Kappl. Acesta a precizat că medicii i-au amputat cântăreţului piciorul stâng, de la genunchi în jos. " Vizită la Mony Bordeianu

Citește și: DEZVĂLUIRI din intimitatea Simonei Halep

Vă transmit tuturor multe salutări din partea lui Mony Bordeianu, pe care l-am vizitat ieri, după operația grea la care a fost supus zilele trecute. În ciuda pierderii grele pe care a suferit-o prin amputarea piciorului stâng, de la genunchi în jos, am reîntâlnit un vechi prieten de suferință, cu zâmbetul pe față și plin de optimism.

Citește și: Un ministru mincinos: Bostan, prins cu minciuna! DOVADA AUDIO că l-a mințit pe Cioloș, dar și pe români

Mi-a relatat că-i pare foarte rău că n-a putut fi de față la lansarea cărții pe care a scris-o de curând („Nebunul cu ochii închiși“-editura Integral), dar că dorește să compenseze această absență printr-un alt eveniment, după geneză. Mi-a mai relatat că faptul că a reușit să accepte situația în care se află, îl ajută să privească cu speranță în viitor și să facă tot posibilul în vederea compensării handicapului cauzat de pierderea suferită, așa cum au reușit s-o facă și mulți alții care împărtășesc aceeași soartă. În încheiere vreau să-i urăm lui Mony o însănătoșire grabnică, pentru a-și putea continua cu succes, ca și până acuma, activitatea muzicală și scenică, pentru care a demonstrat întotdeauna atâta inspirație și pasiune și să aibă parte numai de „Vremuri“ bune!", a scris Josef pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.