Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă pentru Petra Kvitova: a fost nevoită să abandoneze meciul cu Maria Sakkari

Petra Kvitova

Jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat, joi, partida cu Maria Sakkari din Grecia, locul 39 WTA, la scorul de 5-7, 7-5, 0-4, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, informează News.ro.

Citește și: Antwerp, echipa lui Boloni, eşec cu Gent, scor 1-2: Răzvan Marin, dublă pentru Standard Liege în meciul cu FC Bruges

Kvitova s-a accidentat la gamba stângă şi s-a retras de pe teren după două ore şi 15 minute de joc.

Sakkari va evolua în sferturi cu jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 63 WTA, venită din calificări, care a trecut în optimi de australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, cu scorul de 6-2, 6-3.

Marketa Vondrousova din Cehia, locul 44 WTA, care a eliminat-o în turul al doilea pe Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a ajuns în sferturi, după ce a învins, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-2, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 21 WTA. Învingătoarea va evolua în următoarea fază cu britanica Johanna Konta, locul 42 WTA.

În sferturi se vor mai disputa meciurile Naomi Osaka (Japonia), locul I WTA - Kiki Bertens (Olanda), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6 şi Karolina PLiskova (Cehia), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4 - Victoria Azarenka (Belarus), locul 51 WTA.

Dintre jucătoarele calificate în sferturi, Kiki Bertens şi Karolina Pliskova o pot depăşi pe Halep în clasamentul WTA, prima dacă ajunge în finală, iar a doua dacă va câştiga turneul. Cum Pliskova şi Bertens sunt pe jumătăţi diferite ale tabloului principal, ele pot ajunge în ultimul act şi Halep poate coborî pe locul 4 WTA după turneul de la Roma, dacă se îndeplinesc ambele condiţii de mai sus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.