Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ TOTALĂ la meciul Irinei Begu, la Roland Garros: Condusă cu 5-2 în decisiv, deși a câștigat primul set, românca a revenit și s-a calificat

Irina Begu

Irina Begu a oferit un meci dramatic, în primul tur la Roland Garros. Deși a câștigat primul set cu slovaca Anna Karolina Schmiedlova, 6-4, Begu l-a pierdut pe al doilea, 5-7. În decisiv, Begu a fost condusă cu 5-2 și a reușit o serie de 4 game-uri. La 6-5 pentru româncă, Schmieldova, fostă câștigătoare la turneului WTA de la București și locul 78 în lume, a câștigat pe serviciul lui Begu.

La 7-7, Begu a făcut break-ul și a închis meciul cu 9-7, după 4 mingi de meci pe propriul serviciu, la capătul a 3 ore și 21 de minute. Irina Begu va evolua în faza a doua cu chinezoaica Shuai Zhang, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, pe care o conduce cu 1-0 la întâlnirile directe.

Citește și: EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

Pentru accederea în turul doi la Roland Garros, Irina Begu, locul 40 mondial, va primi 70 de puncte WTA şi 79.000 de euro. Anul trecut, ea a fost eliminată în turul I, iar în 2016 a jucat în optimi, la French Open.

Sorana Cîrstea a fost prima româncă eliminată de la Paris, după un meci aproape asemănător. A condus-o pe Daria Gavrilova cu 1-0 la seturi, dar a pierdut, în decisiv.

Citește și: PRO TV are un nou șef! Cine va prelua acest departament-cheie din luna iunie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.