Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMA unei cunoscute artiste: 'Am vrut să-mi iau viața de mai multe ori'

microfon

Una dintre cele mai apreciate artiste ale României în anii '80-'90, Dida Drăgan a plecat de ceva timp din România, stabilindu-se în Elveția. De curând, cântăreața s-a întors ple plaiuri mioritice pentru a susține un concert la Iași.

“Dida a fost bolnavă, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei și, de aceea, a preferat să nu mai apară în public. Ea a și stat în Elveția și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze. Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat”, au spus prietenii Didei Drăgan pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Surpriză! Gică Popescu își anunță REVENIREA în fotbal

De altfel, conform sursei citate, artista declara, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, că a încercat de mai multe ori să își pună capăt zilelor. “Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevarat”, a mărturisit artista.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.