Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă uriașă pentru un fost jucător de la Arsenal: a consumat o băutură `cu droguri` și a rămas paralizat /Foto

Daniel Cain 2

Un fost jucător al academiei Arsenal a rămas tetraplegic și are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24 după ce a consumat o băutură "cu droguri" la o ieșire în oraș.

Daniel Cain, 23 de ani, e acum în scaun cu rotile și se luptă pentru a-și recăpăta viața după incidentul devastator. Fostul jucător de la academia Arsenal a rămas tetraplegic după ce în băutura sa au fost puse "droguri” în timpul unei ieșiri în oraș, scrie The Independent.

Cain era un fotbalist în formă și sănătos, dar după o noapte petrecută în oraș cu prietenii, viața tânărului de 23 de ani a fost schimbată de o "farsă”, deoarece un stop cardiac i-a privat creierul de oxigen.

În timpul ieșirii în oraș, pe 9 iunie 2020, prietenii lui Daniel au observat că acesta avea o "culoare ciudată" și nu se trezea, așa că au încercat să îi facă resuscitare cardio-respiratorie în timp ce a fost chemată ambulanța. La sosirea ambulanței, medicii s-au chinuit 24 de minute înainte de a-i face inima să bată din nou, dar creierul și măduva spinării au fost lipsite de oxigen, provocându-i leziuni grave.

Memoria sa pe termen scurt a fost afectată în mod semnificativ, dar cea pe termen lung a rămas intactă, a spus mama sa.

După doi ani și jumătate de schimbat spitale și centre de îngrijire, el a reușit în cele din urmă să se întoarcă acasă, dar acum folosește un scaun cu rotile și are nevoie de îngrijire permanentă.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.