Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drapelul ONU a fost coborât în bernă luni la New York: 21 de angajaţi ai ONU se numărau printre pasagerii avionului prăbuşit în Etiopia

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Cel puţin 21 de angajaţi ai ONU se numărau printre pasagerii avionului prăbuşit în Etiopia, a anunţat luni secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, transmit dpa şi AFP, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Se caută înlocuitor pentru Claudiu Manda - Comisia de control al SRI urmează să prezinte raportul privind ANI

"Este o zi tristă pentru organizaţia noastră", a declarat Guterres în deschiderea unei conferinţe anuale consacrate drepturilor femeilor, la Adunarea Generală a ONU.

"Colegii noştri erau femei şi bărbaţi, tineri profesionişti şi oficiali cu experienţă, proveniţi din toate colţurile lumii şi cu o vastă expertiză", a adăugat Guterres.

Drapelul ONU a fost coborât în bernă luni la New York, iar personalul de la Consiliul de Securitate al ONU din New York şi de la sediile din Geneva a ţinut un minut de reculegere.

Directorul Organizaţiei internaţionale pentru migraţie (OIM), Antonio Vitorino, a evocat duminică 19 decese din rândurile personalului Naţiunilor Unite.

Avionul Boeing 737 MAX 8 al Ethiopian Airlines care zbura pe ruta Addis Abeba (Etiopia) - Nairobi (Kenya) s-a prăbuşit duminică la puţin timp după decolare şi toate cele 157 de persoane de peste 30 de naţionalităţi aflate la bord au murit.

Accidentul a fost o nouă lovitură dură pentru Boeing, după prăbuşirea în condiţii similare, la 29 octombrie, în largul Indoneziei, a unui alt aparat din acelaşi model, accident soldat cu 189 de morţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.