Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Droguri găsite la persoane dintr-un imobil abandonat în Piața Unirii: Descoperirea făcută de Poliția Locală București

Radu Pop
www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Peste 80 de pliculețe care conțineau un praf alb, suspect, au fost descoperite de polițiștii locali asupra unui bărbat care se ascundea într-o casă părăsită din centrul Capitalei, zona Pieței Unirii, anunță Mediafax.

Poliția Locală București a transmis, sâmbătă, că peste 80 de pliculețe care conțineau un praf alb, suspect, au fost descoperite de polițiștii locali ai Direcției Generale de Poliție Locală București la un bărbat ce se ascundea într-o casă părăsită din centrul Capitalei.

Polițiștii locali au observat cum mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, „dispăreau”, pe rând, într-un imobil abandonat de pe o stradă din zona Pieței Unirii.

Imobilul respectiv era ocupat abuziv de un grup de persoane agitate și care se comportau ciudat

Cu ocazia verificărilor efectuate, agenții Poliției Locale București au constatat că imobilul respectiv era ocupat abuziv de un grup de persoane agitate și care se comportau ciudat.

„Cu ocazia identificării și în urma efectuării controlului corporal sumar, asupra a două dintre acestea – un bărbat de 42 de ani și o femeie de 23 de ani – polițiștii locali ai DGPL au descoperit 84 de pliculețe care conțineau o pulbere de culoare albă și 7.500 de lei, bani a căror proveniență nu a putut fi explicată”, transmite Poliția Locală București pe pagina de Facebook.

Întrucât exista suspiciunea că praful alb din pliculețe ar face parte din categoria substanțelor interzise, persoanele suspecte și bunurile găsite asupra lor au fost predate Poliției Naționale în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.