Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Droguri găsite pe o plajă din Constanța: Polițiștii suspectează o legătură cu 'lotul din 2019'

Politia Romana

Droguri găsite pe o plajă din Constanța: Polițiștii suspectează o legătură cu 'lotul din 2019'

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au deschis o anchetă, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, despre care se crede că ar fi droguri.

"La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă.

Pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale", au anunțat polițiștii.

Sursele STIRIPESURSE.RO spun că respectivul pachet ar putea proveni din lotul din 2019, fiind adus la mal în urma furtunilor puternice care au avut loc în ultimele zile pe litoral.

În aprilie 2019, o amplă operaţiune de căutare s-a derulat pe întreg litoralul românesc, după ce anchetatorii din Bulgaria au anunţat că au găsit 150 de pachete cu substanţă albă, care s-a dovedit a fi cocaină cu concentraţie de peste 90%.

Sute de anchetatori au verificat atunci întreg litoralul, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu deschidă eventualele pachete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.