Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Droguri în licee de top din București - informații bombă: fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe și a unui angajat DNA, audiați la DIICOT

Radu Pop
breaking news ultima ora

Printre elevii care ar fi complici la vânzarea stupefiantelor în licee de top din Capitală se numără fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, iar alt copil este al unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție, informează pe surse DIGI24. Cei doi au fost duși la audieri la DIICOT.

Informații bombă în dosarul de droguri în licee de top din București: fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe și a unui angajat DNA, audiați la DII

O parte dintre persoane au ajuns până la orele prânzului și unul dintre tineri le-a recunoscut jurnaliștilor prezenți în fața instituției că a făcut trafic de droguri.

Potrivit surselor Digi24, printre cei implicați în dosar sunt și fiul unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe, dar și fiul unei consiliere din Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului, iar tatăl acestui copil ar fi specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Context

20 de traficanţi de droguri vor fi audiați de procurori. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau droguri în liceele din Capitală.

Polițiștii din București și procurorii DIICOT au făcut luni 23 de percheziţii domiciliare în București, într-un caz de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.