Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

"Drujba lui Dumnezeu", anchetat in dosarul retrocedarilor?

justitie

Dosarul retrocedarilor la lovit politicieni de rang inalt in PSD cum ar fi deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, dar si senatorul Ilie Sarbu. Acestia sunt acuzati de diferite fapte de coruptie care au contribuit la retrocedarea ilegala a 90.000 de hectare de padure. Insa tot mai multi de intreaba daca in acest dosar va aparea si numele senatorului UDMR Verestoy Attila supranumit de presa si de mediul politic "drujba lui Dumnezeu".

Cozmin Guşă, a declarat că îl frământă de ce în dosarul retrocedărilor ilegale nu apare, pe lângă Viorel Hrebenciuc, şi Verestoy Attila, pe care l-a catalogat drept un baron al retrocedării ilegale şi al tăierii pădurilor din România. Astfel, acesta a susţinut că dacă s-ar fi cunoscut şi implicarea parlamentarului maghiar, se putea vorbi despre axa Hrebenciuc-Verstoy, care explică, de fapt, cum s-au făcut retrocedările ilegale, relatează realitatea.net

"De ce nu apare si Verestoy Attila? Eu am niște răspunsuri, le-am mai scris în unele cărți pe care le-am publicat. Însă aici suntem în fața unui demers al autorităților, în care pe lângă bine meritata apariție a lui Hrebenciuc și a altora, nu înțeleg cum de s-a încurcat Ilie Sârbu în această speță, tinând cont de presupunerile mele legate de apartenența sa la un serviciu dedicat interesului national, dacă la ăștia mă așteptam, mă așteptam și la Vereștoy. Nu poate acest baron al retrocedărilor ilegale, al tăierilor pădurilor României, al despăduririi, al ulterioarelor probleme climatice, să nu apară în acest dosar și să plutească ca o umbră și noi să putem discuta argumentat. Azi, am fi discutat de axa Hrebenciuc-Verestoy, o axă binecunoscută care ar fi explicat de ce s-au putut face acele retrocedări ilegale, dacă instituțiile statului nu ne oferă acest amaterial, noi fie putem să ne întrebăm", a declarat Cozmin Gusa la Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.