Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LISTA autostrăzilor pe care România vrea să le construiască cu bani europeni, negociată la Bruxelles

autostrada transilvania

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a vorbit luni cu comisarii europeni Adina Vălean și Margrethe Vestager despre autostrăzile pe care România vrea să le construiască prin PNNR.

Șosele pe care România vrea să le construiască prin PNNR vor conecta Muntenia, Moldova și Ardealul.

„Am avut o întâlnire foarte productivă cu doamnele comisar Adina Vălean și Margrethe Vestager. Le mulțumesc amândurora pentru sprijinul acordat priorităților României din domeniul transporturilor și, cu precădere, proiectelor ce le dorim finanțate prin PNRR. Am discutat aplicat despre Autostrada A7: Ploiești – Pașcani, Autostrada A8: Tg. Mureș - Miercurea Nirajului și Leghin – Pașcani, Autostrada A3: Nădășelu - Poarta Sălajului și Autostrada A1: Marginea – Holdea”, a anunțat Cătălin Drulă pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că viitoarele autostrăzi vor avea perdele forestiere și stații electrice de încărcare.

„Sunt proiecte mature și adaptate vremurilor noastre, prevăzute cu perdele forestiere și stații electrice de încărcare. Infrastructura din România are nevoie urgentă de dezvoltare modernă și echitabilă între regiuni, iar PNRR este o sursă vitală de finanțare pentru țara noastră. Privesc cu încredere către finalizarea negocierilor dintre România și Comisia Europeană și mărturisesc că sunt nerăbdător să ne apucăm de construit”, a precizat ministrul Cătălin Drulă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.