Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drulă lansează primul mare atac din campanie: Cătălin Cîrstoiu, un medic șpăgar

USR
Catalin-Drula

Liderul USR, Cătălin Drulă, lansează primul mare atac din campania electorală. El susține că bucureștenii nu vor alege din nou ”un medic șpăgar”, amintind de Sorin Oprescu. Întrebat dacă îl consideră medic șpăgar pe Cătălin Cîrstoiu, Drulă a spus că medicul nu are mai nimic în declarația de avere, dar conduce bolizi de 120.000 de euro.

”Sunt bucureștean, sunt născut aici, pretind că după 42 de ani înțeleg cumva bucureștenii, îi înțeleg și că fac erori, au ales o dată un medic șpăgar, și nu cred că o vor face și a doua oară. Nu cred că vor alege nici clovneria, pentru că nu ne va duce nicăieri.

Eu spun că, uitați-vă la declarația de avere, și la ce este în realitate. Domnul Cârstoiu în declarația de avere nu are nimic, în schimb umblă cu niște bolizi de 120.000 de euro, are o avere pe care nu mi-e foarte clar cum o poate justifica prin veniturile obișnuite.

Ca politician am obligația să atrag atenția când ceva e cunoscut și vine pe toate sursele, pentru că nu vreau să lăsăm orașul din nou... a venit un tip carismatic - Oprescu, a fost o întreagă campanie și în 2008 și în 2012. În afară că era un personaj putred de corupt, acum e fugit din țară. Atunci, administrația Bucureștiului a fost un dezastru”, a spus Cătălin Drulă, la Digi 24.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.