Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drulă nu mai e ministru, dar face un anunț așteptat despre Autostrada Sibiu-Pitești: Chinezii au pierdut în instanță, poate începe construcția tronsolului 4

AUTOSTRADA SIBIU-ORASTIE - LUCRARI

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că a fost respinsă contestația depusă de o companie chineză împotriva câștigătorului desemnat pentru execuția tronsonului 4 al Autostrăzii Sibiu -Pitești, astfel că poate fi semnat, deja, contractul de către CNAIR, transmite Mediafax.

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația depusă de o companie chineză împotriva câștigătorului desemnat pentru execuția tronsonului 4 Tîgveni - Curtea de Argeș din Autostrada A1 Sibiu - Pitești, anunță, miercuri, fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

Dacă, până recent, în astfel de situații, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere era pusă în situația de a aștepta soluționarea eventualului apel la prima decizie, prin modificările la legislația pe achiziții publice adoptată în această vară, „este obligatorie semnarea contractului după prima decizie”, spune Drulă.

„Dacă cei din CNAIR își fac treaba, în următoarele zile ar trebui să semneze contractul de proiectare și execuție. Șicane juridice mai pot exista, așa că este esențial ca responsabilii din CNAIR și constructorul să se miște repede”, spune Cătălin Drulă.

Tronsonul 4 Tîgveni - Curtea de Argeș, din Autostrada Sibiu-Pitești, are o lungime de 10 kilometri, dar are lucrări complexe printre care: un tunel de 1,3 kilometri lângă Curtea de Argeș, un nod rutier la Tîgveni, 9 poduri și 3 pasaje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.