Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drum judeţean din Dolj, inundat după ce un baraj privat deţinut de o persoană care operează o amenajare piscicolă s-a rupt (Video)

Foto news.ro
baraj rupt drum judetean inundat

Un baraj privat, deţinut de o persoană care operează o amenajare piscicolă în localitatea Verbiţa din judeţul Dolj s-a rupt, vineri, apa deversându-se peste mai multe terenuri agricole şi pe un drum judeţean. Autorităţile anunţă că viitura nu a ajuns în zona locuită, aflată la aproximativ zece kilometri de locul în care este amplasat barajul, anunță news.ro.

„S-a rupt în această dimineaţă un baraj şi apa a inundat în jur de trei hectare de păşune şi o parte dintr-un drum judeţean. Din fericire, a ajuns la case, pentru că cea mai apropiată localitate de baraj era la peste 10 kilometri iar apa a ajuns la jumătatea distanţei dintre baraj şi zona locuită” a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dolj, Adina Marica.

Vineri după amiază apa a început să se retragă, atât de pe terenurile agricole, cât şi de pe drumul afectat

Aceasta a precizat că vineri după amiază apa a început să se retragă, atât de pe terenurile agricole, cât şi de pe drumul afectat.

Barajul care a cedat este unul privat, amplasat pe raza localităţii Verbiţa. La faţa locului intervin lucrătorii de la Administraţia Bazinală de Apă Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.