Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drum naţional blocat de protestatarii de la o companie de stat

raan

Aproximativ 150 de angajaţi ai Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) au blocat marţi intersecţia drumului naţional DN 6 şi centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi, Gabi Lică, a declarat pentru Agerpres că în zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliţişti rutieri, întrucât intarea şi ieşirea din municipiul Drobeta Turnu Severin este închisă, de-a lungul celor două artere de circulaţie formându-se cozi pe mai mulţi kilometri.

'La faţa locului se află şi lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi care negociază cu protestatarii eliberarea carosabilului blocat pe trecerile de pietoni. Participanţii la trafic sunt dirijaţi pe ruta ocolitoare Şimian-Cerneţi-Drobeta Turnu Severin', a precizat Lică.

Protestul spontan al angajaţilor de la RAAN este generat de neplata drepturilor salariale din luna mai şi a suspiciunii că nu-şi vor primi plăţile compensatorii din 1 octombrie, când aproape 1.550 de lucrători urmează să fie disponibilizaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.