Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumarii au acţionat cu 100 de utilaje în centrul ţării, unde a nins abundent în zona montană

Primaria Sectorului 5
utilaje deszapezire

Drumarii de la DRDP Braşov au acţionat, marţi dimineaţa, cu 100 de utilaje, care au răspândit 160 de tone de materiale antiderapante pe drumurile naţionale şi tronsoanele de autostrada din centrul ţării, în condiţiile ninsorilor abundente din zona montană, potrivit Agerpres.

"Ninsorile au afectat mai ales zonele montane din judeţul Braşov, în special DN73, în pasul Rucăr - Bran, unde a nins abundent la primele ore ale dimineţii. În judeţul Harghita, ne confruntam cu efectele ploii îngheţate şi acţionăm cu 20 de utilaje pe sectoarele de drum naţional afectate. Îi rugăm pe şoferi să conducă prudent şi să adapteze stilul de condus la condiţiile de trafic, indiferent de zona în care se află", a transmis DRDP Braşov.

Un sfert din utilajele DRDP Braşov au acţionat pe A3, DN 1, DN 1A, DN 1E, DN 1S, DN 10, DN 11, DN 13, DN 13E, DN 73, DN 73A, DN 73B, DN 73F, DN73G şi pe VOB, împrăştiind 53 de tone de sare în judeţul Braşov.

Alte 25 de utilaje au acţionat pe în judeţul Harghita, unde drumarii de la SDN Miercurea Ciuc au răspândit 78 tone sare pe: DN 11B, DN 12, DN 12A, DN 12C, DN 13A, DN 13B, DN 13C şi DN 15.

Restul utilajelor, 50, au acţionat pe tronsoanele de drumuri naţionale şi autostrăzi din judeţele Sibiu, Mureş şi Covasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.