Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumeția spre secția de vot și surpriza finală

Urmăriți jurnalul palpitant al unei drumeții de 127 km pe jos spre secția de vot a doi studenți de la Universitatea Victoria din Canada. Îl urmăresc de câteva zile. Surpriza riscantă de la capătul drumului este să găsească în secția de vot un „chiul” în masă din partea reprezentanților PSD, UNPR, PC sau PPDD. Ei pot 127 km pe jos: https://www.facebook.com/pages/Drumetia-catre-sectia-de-votare/300266423499999.

Voi câți pași faceți pentru a vă recupera țara?

ACL Diaspora constată fără surprindere, dar cu nemulțumire, că din birourile secțiilor de votare din străinătate care s-au constituit deja au început să fie semnalate chiuluri în masă din partea reprezentanților PSD, UNPR, PC sau PPDD.

În acest sens, menționăm că s-au semnalat deja absențe masive ale reprezentanților partidelor care susțin candidatul PSD în secțiile de votare din Italia, Spania și Marea Britanie.

Prin astfel de acțiuni, accesul românilor din diaspora la exercitarea dreptului constituțional la vot este și mai îngreunat. Așadar, pe lângă numărul nepermis de mic de secții organizate, ne confruntăm și cu un absenteism cu rea-credință al reprezentanților partidelor care îl susțin sau guvernează alături de Victor Ponta.

Menționăm că deja este prea târziu pentru ca absenții să mai poată fi înlocuiți cu personal MAE sau cu personal de rezervă.

Pe această cale, ACL Diaspora face un apel la toți reprezentanții partidelor politice să nu se lase orbiți de răutățile politicianiste și să acționeze în spiritul răspunderii publice pe care o au ca membri ai birourilor secțiilor de votare.

Doresc să fac un apel la toți românii ce reprezintă partide politice în birourile secțiilor de votare din străinătate să vină și să își onoreze răspunderea publică. Sau, dacă acest gând nu îi mai animă, să se gândească acum, în al doisprezecelea ceas că, înainte de a fi pesediști, uneperiști, pepedediști, conservatori sau chiar udemerișri sunt cetățeni români, iar pe buletinul lor stă Tricolorul. Înainte de a susține un candidat sau altul, aceștia au răspunderea de a susține România, libertățile și drepturile poporului român, a declarat Victor Ionescu, copreședinte al ACL Diaspora.

BIROUL DE PRESĂ AL ACL DIASPORA

Români, ieșiți la vot să spălăm obrazul României de rușinea și umilința pe care ne-a adus-o Guvernul Ponta în întreaga lume! Votul e mai dur ca peria de sârmă.
Români, ieșiți la vot și faceți dreptate concetățenilor noștri din Diaspora. Batjocura la care au fost supuși este revoltătoare! Votul e mai aspru ca pușcăria.
Români, ieșiți la vot ca să nu aleaga turiștii electorali aici, acasă, transportați cu mașini mai mici și mai mari, în locul nostru! Votul e mai drept și mai ascuțit ca sulița lui Țepeș.
Români, ieșiti la vot! România vă cheamă! Viitorul ne-o cere!
Iată cum își aleg românii (prima poza) și turcii (a doua poza) președintele în Europa.


COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.