Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumul care duce la stațiunea Sinaia la cota 1400 din Bucegi a fost închis din cauza căderilor masive de zăpadă

Obiectiv Vocea Brailei
stop semn circulatie

Drumul care urcă din staţiunea Sinaia către Cota 1400 din Masivul Bucegi a fost închis, miercuri, din cauza căderilor masive de zăpadă. Circulaţia autovehiculelor este blocată începând de la Cabana Schiori, anunţă Poliţia judeţeană Prahova, relatează News.ro.

”Începând cu data de 10 martie a.c., DC 134 Sinaia (drumul către cota 1400), pe tronsonul Cabana Schiori-Cota 1400 a fost închis circulaţiei publice, din cauza fenomenelor meteo”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova miercuri după amiază.

Drumul se află în administrarea Primăriei Sinaia şi periodic este închis traficului rutier din cauză că este foarte dificil de deszăpezit. Concret, de multe ori, din cauză că este construit în serpentine, la scurt timp după ce maşinile de deszăpezire trec şi curăţă zăpada, aceasta este adusă pe carosabil de vânt.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Turiştii care vor să urce la Cota 1400 din Masivul Bucegi în perioadele în care drumul este închis pot folosi mijloacele de transport pe cablu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.