Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumul de acces din municipiul Sighetu Marmaţiei spre DN 18 intră în modernizare

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

Străzile din zona de sud-est a municipiului Sighetu Marmaţiei şi drumul care face conexiunea cu DN 18 spre municipiul Baia Mare vor fi reabilitate şi modernizate, a declarat, joi, pentru AGERPRES, viceprimarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu.

" E una dintre cele mai importante căi de circulaţie care asigura municipiului legătura cu DN 18 şi de aici se merge mai departe, spre municipiul Baia Mare, un drum, dar şi străzi cu case care ajung până în vecinătatea râului Iza. A fost drum nereparat de mulţi ani, îndeosebi de când a început construcţia unor blocuri de locuinţe, drumul a fost şi mai afectat din cauza traficului greu. Acum, şantierul este terminat şi putem face lucrări durabile pentru mai mulţi ani", a spus Daniela Oniţa Ivaşcu.

Contractul de execuţie, în valoare de 2,9 milioane lei, a fost câştigat de o firmă locală şi în termen de cinci luni trebuie executate o mare parte dintre lucrările de sistematizare a circulaţiei, accesul spre trotuare, accesele spre parcări, sistemele de scurgere şi colectare a apelor pluviale şi zonele verzi, intersecţiile şi accesul spre o parcare cu peste 60 de locuri.

Viceprimarul municipiului Sighetu Marmaţiei a spus că deşi timpul de execuţie pare scurt, lucrările se pot face, pentru că drumul şi străzile au o configuraţie simplă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.