Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumul expres Arad – Oradea intră în linie dreaptă!

Facebook
Sergiu Bilcea

Drumul expres Arad – Oradea intră în linie dreaptă!

Este gata hotărârea de guvern care detaliază o investiție importantă pentru partea de vest a țării: drumul expres Arad – Oradea! Deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea a spus că hotărârea de guvern este ultimul pas înainte de scoaterea la licitație a proiectării și execuției.

„Drumul expres va avea regim de autostradă și va face legătura nu doar între cele două mari orașe din vest ci și între Autostrada Nădlac – București și Autostrada Transilvaniei. Este o investiție care a avansat mai repede pentru că a fost gestionată prin asocierea administrațiilor locale din Bihor și Arad. Drumul expres va avea 57,7 km în Bihor și 63 de km în Arad, valoarea investiției va fi de aproximativ 11,7 miliarde de lei, din fonduri europene.

La Arad, va dubla centura existentă în nordul municipiului și va ajuta la scoaterea traficului greu dintr-un cartier de locuințe. Este o lucrare complexă, cu 12 noduri rutiere și 86 de pasaje și podețe. Putem spune că investiția a intrat în linie dreaptă, sperăm să se organizeze cu succes licitațiile și să ajungem în curând în faza de șantier!”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.