Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DSP: '31 de rezidenţi şi 38 de angajaţi de la două centre de recuperare din judeţul Neamţ au fost diagnosticaţi cu coronavirus'

twitter
coronavirus

Un număr de 31 de rezidenţi şi 38 de angajaţi de la două centre de recuperare din judeţul Neamţ au fost diagnosticaţi cu coronavirus, anunţă Direcţia judeţeană de Sănătate Publică, precizând că sunt încă aşteptate rezultate ale testelor, potrivit news.ro.

Conform informaţiilor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, la Centrul de Recuperare Păstrăveni, au fost recoltate, în perioada 5- 7 mai, în fiecare zi, 390 probe de la personalul de îngrijire şi rezidenţii centrului. Toate persoanele din acest centru sunt asimptomatice.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

Au fost primite rezultatele pentru probele recoltate în 5 mai. Conform acestor rezultate, 32 persoane din personalul de îngrijire şi 18 rezidenţi sunt pozitive.

A început procesul de internare a personalului de îngrijire, rezidenţii au rămas în Centru, având în vedere situaţia lor medicală.

De asemenea. sunt aştepate rezultatele din 6 şi 7 mai 2020 ale probelor recoltate.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

La Centrul de Recuperare Reabilitare Sancta Maria, DSP Neamţ a recoltat în datele de 6 şi 7 mai 2020 probe de la cei 68 de salariaţi şi 17 beneficiari ai centrului.

Conform rezultatelor ,care au fost finalizate şi care corespund probelor recoltate în data de 6 mai, un număr de 6 salariaţi au fost depistaţi pozitivi şi 13 rezidenţi.

Conform celui mai recent raport al Grupului de Comunicare Strategică, judeţele Neamţ şi Arad au depăşit pragul de 600 de îmbolnăviri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.