Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DSP Hunedoara a declanșat o anchetă epidemiologică la Oficiul Prioripost din Deva, după ce un angajat a fost diagnosticat cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a declanşat o anchetă epidemiologică la Oficiul Prioripost din Deva, după ce un angajat a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

"Bolnavul este internat la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva. Contacţii direcţi ai acestuia au fost izolaţi la domiciliu", a declarat marţi, medicul şef al DSP Hunedoara, dr. Cecilia Birău, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Kaufland face noi precizări de ultimă oră: Incidentul la care faceți referirea fost regizat, cu scopul de a crea senzațional

Potrivit sursei citate, pacientul a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 pe data de 22 mai, fiind deocamdată singurul angajat al Prioripost Deva care s-a îmbolnăvit din cauza noului coronavirus.

Totodată, medicul şef al DSP Hunedoara a precizat că nu există nicio legătură între acest bolnav şi o persoană angajată a unui oficiu poştal din Deva, decedată în urmă cu o săptămână din cauza infecţiei cu Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.