Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Du;manul lui Gigi Becali, ameninţat în trafic: Ce a păţit Florin Talpan

fanatik.ro
gigi becali

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Florin Talpan, implicat în procesul prin care Armata încearcă să-l oblige pe Gigi Becali să plătească pentru folosirea abuzivă a brandului, a fost agresat şi ameninţat în trafic de indivizi care i-au cerut să renunţe la acţiunile în justiţie.

„Eu nu mai merg cu maşina prin Bucureşti de câţiva ani. Nu mi-e frică şi nu sunt intimidat de astfel de lucruri, dar în urmă cu vreo doi ani am avut un incident asemănător, de atunci evit să merg cu maşina tocmai pentru a evita cine ştie ce înscenare. Acum vreo două săptămâni eram în maşina unui prieten când am fost blocaţi în trafic. A fost ca în filmele cu mafioţi, nu mi-a venit să cred. Vreo cinci inşi. O maşină s-a aşezat în faţa noastră, ne-a blocat. Am încercat să ieşim, dar o alta ne-a blocat şi în spate. Cei din faţă au dat în marşarier şi ne-au tamponat. Au coborât din cele două maşini vreo cinci indivizi care au început să ne înjure şi să ne ameninţe. M-au somat să renunţ la acţiunile în justiţie, să-l las pe Becali şi clubul lui", a mărturisit Florin Talpan pentru ProSport.

Acesta spune că reacţia autorităţilor a fost stupefiantă: „Am chemat poliţia locală. Cei care au venit au refuzat, pur şi simplu, să îi identifice pe agresori! Nu-mi venea să cred cum au reacţionat! Aceştia sunt oamenii care ar trebui să ne păzească pe noi, cetăţenii României", a conchis oficialul MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.