Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dușmanul lui Liviu Dragnea toarnă gaz pe foc în scandalul Valiza: Dezvăluiri despre afacerile ascunse ale Tel Drum și legăturile cu liderul PSD

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Fostul prefect al județului Teleorman, Teodor Nițulescu, a declarat marți, la B1 Tv, că are probe care arată care sunt legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum. Nițulescu a povestit că actualul șef al PSD a negociat, împreună cu conducerea Tel Drum, un contract de achiziționare a unui teren agricol de la el.

Simona Halep a dat lovitura - Suma uriașă câștigată din tenis în 2018

„Eu am avut o firmă în agricultură și i-am vândut în 2002 (...) lui Dragnea 1.500 de hectare de pe firma mea pe firma Tel Drum. (...) Eu eram acționarul majoritar, firma se numea JGV Rocris SRL și aveam terenuri în arendă la Turnu Măgurele. Dragnea voia să intre cu Tel Drum în agricultură și nu mai putea pentru că eu arendasem terenul. La negociere a participat Liviu Nicolae Dragnea, cu Fișcuci Marian, care era acționarul pe față al Tel Drum, eu și cu asociatul meu. Liviu Dragnea a negociat cu mine. Cei doi notau”, a susținut fostul prefect de Teleorman, în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”.

”În 2006, am negociat vânzarea unor instalații de irigare. Aceste instalații au fost cumpărate de firma mea în 2003, în urma unei subvenționări din partea Ministerului Agriculturii”, a mai declarat Nițulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.