Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dublul cel mai de succes din tenis, frații Bryan, se implică în strângerea de fonduri pentru Ucraina

antena3.ro
tenis

Fraţii americani Bob şi Mike Bryan, dublul cel mai de succes din circuitul profesionist masculin tenis (ATP), au anunţat joi că vor strânge fonduri cu prilejul turneului de la Indian Wells cu scopul de a contribui la un ajutor umanitar pentru refugiaţii din Ucraina, transmite Reuters.

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina (15 WTA) încearcă să mobilizeze lumea tenisului în spatele ţării ei după invazia Rusiei şi a anunţat deja că va dona premiile de la turneul Monterrey (Mexic) armatei ţării sale.

Gemenii Bryan vor iniţia o licitaţie (Rachete pentru Refugiaţi), care include rachete de tenis cu autografe de la actuali şi foşti jucători, cu prilejul turneului de la Indian Wells (10-20 martie).

''Cu toţii avem inima frântă când vedem tragedia care are loc în Ucraina. Copiii ar trebui să fie în locuri de joacă şi pe terenuri de tenis, nu în adăposturi de război sau în trenuri părăsindu-şi casele. Lumea tenisului este o familie unită şi sunt încrezător că atunci când vom începe licitaţia, pe 8 martie, vom beneficia de un nivel uimitor de sprijin din partea jucătorilor'', a spus Bob Bryan într-un comunicat.

Fraţii Bryan, care s-au retras la începutul anului 2020, au cucerit 119 titluri, un record în era profesionistă, dintre care 16 titluri de Grand Slam, 39 titluri ATP Masters 1.000 şi patru trofee în Turneul Campionilor. Perechea din California a dominat clasamentul probei de dublu timp de 438 săptămâni.

Turneul de la Indian Wells debutează pe 9 martie cu competiţia WTA, urmată la o zi de turneul ATP, şi se va încheia pe 20 martie, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.